Ook Bauke Mollema naar Acht van Chaam

CHAAM – Na Tom Dumoulin heeft de Acht van Chaam ook Trek-kopman Bauke Mollema vast kunnen leggen voor de aloude Brabantse profkoers, die traditiegetrouw op de eerste woensdag (27 juli dit jaar) na de Tour wordt gereden. “Het is mooi dat we de twee grote Nederlandse sterren van deze Tour aan de start hebben”, zegt secretaris Theo van der Westerlaken. Stilletjes hoopt hij ook nog op het ‘ja-woord’ van Wout Poels. De Limburgse adjudant van Sky-kopman Chris Froome, rijdt voorlopig slechts twee criteriums voor hij zondag 31 juli het vliegtuig naar Rio pakt. Maandag is dat Daags na de Tour in Boxmeer en vrijdag stapt Poels op in Heerlen.

Ondertussen heeft Chaam al wel de beide regionale Tourrenners Stef Clement (IAM) en Timo Roosen vast kunnen leggen. Ook de broers Boy (Trek) en Danny van Poppel (Sky) zijn  van de partij in Chaam.

Leave a Reply