Affiche acht nieuwMuziekfeest op de Brouwerij !

Tijdens de 80-ste Acht van Chaam in 2018 vindt er op de Brouwerij van 15.00 uur tot 21.00 uur een groot muziekfeest plaats. Wie er allemaal optreden maken we in de loop van 2018 bekend. Dit jaar stonden er 6 top-acts op het programma. Daar tussen door draaide DJ Roeney op volle toeren.

ROENEY

 

MaanMAAN

Top-act tijdens de Acht van Chaam is MAAN. Ze won The Voice of Holland in 2016 en is momenteel helemaal ‘hot’ in het TV-programma ‘De Beste Zangers’ van Jan Smit. Marco Borsato: “Ze raakt me. Keer op keer. Kippenvel op mijn ruggengraat, een brok in mijn keel of volgelopen ogen, het kan allemaal.”

DJ Roeney

Wie kent DJ Roeney niet! Hij staat wijd en zijd bekend als AmbiBas gooier, niet bang van de microfoon en beste vriend van menig dakdekker die de pannen weer goed mag komen leggen als deze Allround DJ is geweest!

BVDBBuren van de Brandweer

De Buren van de Brandweer laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van hiphop tot trap en nog een tikkeltje ranziger snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. Buren van de Brandweer staat garant voor een uur lang interactieve chaos.

mark van overveldMark van Overveld

Mark van Overveld uit Dorst gaat van de Brouwerij tijdens de Acht van Chaam een groot feestplein maken. Het entertainen zit er al vanaf jongs af aan in. Altijd Andre van Duin nadoen, lekker zingen op examen- en verjaardagsfeesten. Tijdens de Acht zal Mark al zijn feestnummers zingen waaronder zijn eerste singel ‘stil in mij’ een cover van Van Dik Hout.

corryCorry Konings

Op veler verzoek komt ook Corry Konings, ex-Rondemiss van de Acht, naar de Acht van Chaam. Corry Konings, inmiddels verworden tot het cult-symbool van het Nederlandse levenslied, scoorde als ‘Corry en de Rekels’ met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Daarna volgden hits als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Jij weet toch wel wat liefde is’,‘Rozen die bloeien’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

WCEpersfoto-2015BWWC Experience

De artiestenshow tijdens de Acht van Chaam op de Brouwerij wordt afgesloten door een knallend concert van WC Experience. Deze Braborockers zijn geen onbekenden in Chaam. Al meerdere malen traden ze op tijdens vorige edities van de Acht. Dit jaar is de Rock ’n Lolband op veler verzoek terug van weggeweest.

time table 2017Affiche acht nieuwaffiche nacht Tijdens de Acht is er vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur een groot muziekfeest op de Brouwerij in Chaam met: MAAN CORRY KONINGS BUREN VAN DE BRANDWEER DJ ROENEY MARK VAN OVERVELD en een slotconcert door WC EXPERIENCE ! Tijdens de NACHT van Chaam op dinsdagavond 25 juli treden op: de band ROYAL BEAT DJ JARNO DJ YVES DJ MAARTEN DJ PAUL DJ JOHN

ATTENTIE!

Vanwege het overlijden van de moeder van Shelley, Lisa en Amy treedt O’G3NE de komende tijd niet op, ook niet tijdens de Acht van Chaam. We wensen Shelley, Lisa en Amy veel sterkte toe!